2012-12-11 09:03:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Vágjon bele elképzeléseibe!

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Úgy érzi, a kapcsolatában, a munkahelyén is mindig ön az, aki a legtöbbet alkalmazkodik. Ma végre önállósodni lenne kedve. A mai nap ezért leginkább a magányos munkálkodásnak kedvez. Ha lehet jó távol mindentől és mindenkitől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy a rendetlenség ön körül és a lelkében is. Kissé összezavarodtak a dolgai. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ha az egyiket rendbe rakja, azzal a másikra is hatással lesz. Próbálja meg: rakjon rendet az asztalán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolatában gondjai vannak, pedig úgy érzi, hogy ön, a maga részéről mindent megtett, hogy ez ne így legyen. A tisztázásra használják ki a mai estét: adjanak egymásnak egy órát beszélgetésre!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha belevág az elképzelései megvalósításába, egyelőre azonban ne adjon fel semmit jelenlegi életmódjából, munkájából. Ha az új bejön, akkor is kell idő, hogy kiváltsa a régit. Lassan haladjon, de biztosan érjen célba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Új ismerősei idővel csalódást okozhatnak önnek. De csak akkor, ha túlságosan kitárulkozik előttük, ha túlságosan odaadóan árulja el legbensőbb titkait. Ez esetben ne csodálkozzon, ha holnap, rosszindulatú pletykákkal találkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy ismerőséről, rokonáról érkező aggasztó hírek nagyon megviselik önt lelkileg. Mielőtt sírva fakadna, járjon utána az igazságnak. Talán az nem is olyan fekete, mint mondják. És ha módjában áll, segítsen rajta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A döntéshozó szerepe nem igazán önre lett kitalálva. Ma mégis meg kell próbálnia beleállni ebbe a helyzetbe. Meg fog lepődni, mennyire képes tisztán látni és értékelni a helyzetet. Már csak a felelősséget kell vállalnia.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne engedje, hogy valaki más hibájáért önt vonják felelősségre. Ha ön nem képviseli a saját érdekeit, mások nem fogják megtenni ezt a szívességet. Arra azért vigyázzon, nehogy túl nagyot „harapjon”. Lehet, hogy csak félreértés az egész.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma szerencsés a szerelemben: leginkább éles eszével hódíthat meg valakit. A beszéd az ön egyik legnagyobb vonzereje. A hódításhoz azonban talán nem árt beszereznie még egy kellemes illatú parfümöt is. Vezesse áldozatát az orránál fogva!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz ma elhitetnie a főnökével, hogy odaadó munkaerő. Álmosnak és túlterheltnek érzi magát, legszívesebben csak ücsörögne és pasziánszozna. Próbáljon meg inkább a háttérbe húzódni, mert passzivitása ma nagyon szemet szúr.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Magánélete nem éppen úgy alakul, ahogy azt eltervezte. De ne aggódjon emiatt, az élet néha nagyobb mester, mint a belátó gondolkodás. Bízzon a váratlan lehetőségben: a véletlenek összejátszása ma szerencsét hozhat önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha ma este társaságba hívják, ne mondjon nemet. Persze, akármilyen jól is érzi magát, azért gondoljon arra is, hogy holnap munkába kell mennie. De mégse hagyja ki: valakivel megismerkedhet, aki jelentőséget kap az életében.

Napi horoszkóp


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: